Telpon Kita +86-15192680619
Email Kita info@qdboss.cn
Napa Pilih Kita

Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Qingdao Boss Flame Retardant Textile Materials Co., Ltd.

Qingdao Boss Flame Retardant Textile Materials Co., Ltd., didegaké ing taun 2008, minangka salah sawijining Panel Akustik China, Ceiling Ceiling, Pabrik Panel Akustik Kain, pemasok utama produk bahan akustik lan kain tahan api sing digunakake ing arsitektur lan industri ing saindenging industri negara Kita minangka pemasok stadion Nasional Olimpiade Beijing "Sarang Burung" lan "Water Cube". Kanthi produk bermutu lan kapasitas pabrik sing kuat, produk kami, panel akustik kain, luwih populer ing saindenging jagad lan wis diekspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Polandia, Belarus, Australia, Malaysia, Singapura, Vietnam, Chili, Kenya, Mesir, Arab Saudi, Oman lan negara-negara liyane lan wilayah ing taun-taun pungkasan. Produk akustik lan tahan api, kayata panel akustik, digunakake ing bioskop, auditory, ruang rapat, studio musik, ruang piano, ruang kantor, institusi pendhidhikan, pusat pameran, aula konser, bioskop ngarep, hotel, bioskop multiplex dekorasi omah lan sapanunggalane. Qdboss dununge ing kutha pantai sing apik, Qingdao, jembaré luwih saka 40000 meter persegi, dilengkapi mesin canggih saka saindenging jagad. Kita duwe tim R&D, desain, penjualan lan pabrik dhewe. Sajrone taun kasebut, kita meksa nggawe produk sing berkualitas kanggo para pelanggan. Kita wis lulus Sertifikat Sistem Manajemen Mutu Internasional ISO 9001, entuk 7 paten nasional lan kualitas produk kita tundhuk karo CA117 Amerika, BS5852 Inggris, sertifikasi CE AS1530, CE lan standar internasional liyane. Kita duwe kapercayan babagan kualitas, inovasi lan efisiensi. Sugeng kerja sama karo kita lan entuk kahanan win-win!